DAB E.sybox Helautomatisk  trykkøkningsanlegg DAB E.sybox Helautomatisk  trykkøkningsanlegg DAB E.sybox Helautomatisk  trykkøkningsanlegg DAB E.sybox Helautomatisk  trykkøkningsanlegg

DAB E.sybox

Helautomatisk trykkøkningsanlegg

Varenr: 60147200

DAB E.sybox

Verden mest stillegående system for vannforsyning og trykkøning. Helautomatisk elektronisk pumpeautomat. - Alt i en box.

**Enheten er godt egnet til bruk i hytter og eneboliger. Den er liten og lett og veier kun 25 kg. Ved fare for frost kan pumpen enkelt kobles fra og tas med hjem f.eks fra hytta.

E.sybox er svært stillegående og måler kun 45db ved normal drift.**

E.sybox - DAB´s prisvinnende og patenterte, elektroniske system for vannforsyning og trykkøkning. Systemet består av turtallsregulert selvsugende pumpe, inverter, temperatur,- trykk- og flow-sensorer, to liters ekspansjonskar, tilbakeslagsventil og et enkelt og bruker--vennlig grensesnitt med en høyoppløselig LCD-skjerm. Alt i en boks.

Esybox kobles enkelt opp med vann inn og ut, og strøm via stikkontakt. E.sybox kan installeres liggende eller stående, og det finnes, som tilbehør, docking- stasjoner som gjør det raskt og enkelt å koble fra/til enheter, om det skulle bli nødvendig. Med de doble docking-stasjonene kan du koble sammen opp til fire enheter, som kommuniserer via Wi-Fi, altså ingen ledninger.

Montering skjer uten bruk av verktøy, det du trenger til installeringen finnes i et eget oppbevaringsrom i enheten. Her er det ogå tilgang til rotor og ekspansjonskar, og vannpåfylling ved stående installering.

Easybox er veldig stille i bruk, da pumpen stopper når ønsket trykk er oppnådd, og fordi lydnivå, ved normal drift, er på utrolige 45 dB. Anlegget har regulerbart trykk, og det er meget stabilt og sikkert. Det er bl.a. utstyr med antifrysfunksjon som varmer enheten dersom temperaturen blir for lav.

E.sybox er godt egnet til bruk i enebolig, mindre boligkompleks og industri. Den er meget kompakt og lett - kun 25 kg. Dette gjør den også perfekt for bruk på hytta. Er du redd for at anlegget skal fryse, kobler du det raskt og enkelt ut av docking- stasjonen, tømmer den for vann, og tar den med deg hjem.

Teknisk info:

Beskyttelsesklasse: IP X 4

Isolasjonsklasse: F

Væske: rent vann, ikke aggresive væsker, ikke kjemikalier.

Maks arbeidstemperatur: 40°C

Kapasitet: Maks 7,2 m3/t

Maks løftehøyde/trykk: 63,5 m

Maks sugedybde: selvsugende opp til 8 meter

Maks arbeidstrykk: 8 bar (800 kPa)

Maks effekt: 1550 W

Nettilkobling: 1-fas, 230 V, 50 Hz

Tiklobling vann: 1" inv rørgjenger

Søkeord:Easybox Esybox Easyboks Esyboks Isyboks isybox28171