DAB E.sybox og E.sybox mini

Helautomatisk vannforsynings-/trykkøkningsanlegg

E.sybox – DAB´s prisvinnende og patenterte, elektroniske system for vannforsyning og trykkøkning. Systemet består av turtallsregulert, selvsugende pumpe, frekvensomformer, temperatur,- trykk- og flowsensorer, to liters ekspansjonskar, tilbakeslagsventil og et enkelt og brukervennlig grensesnitt med en høyoppløselig LCD-skjerm. Alt i en boks.

Den kobles enkelt opp med vann inn og ut, og strøm via stikkontakt. E.sybox kan installeres liggende eller stående, og det finnes, som tilbehør, docking- stasjoner som gjør det raskt og enkelt å koble fra/til enheter, om det skulle bli nødvendig. Med de doble docking-stasjonene kan du koble sammen opp til fire enheter, som kommuniserer via Wi-Fi, altså ingen ledninger.

DAB E.sydock DAB E.sydock

DAB E.sydock

Varenr: 60147247

DAB E.sydock

Docking-stasjon for E.sybox

DAB E.sydock gjør det mulig, enkelt og raskt, å koble E.sybox-enheten til og fra tappevannsanlegget. Dette er en klar fordel for eksempel på hytter som står kaldt om vinteren - Du kobler enkelt E.sybox-enheten fra docking-stasjonen, tømmer den for vann og tar den med deg hjem. E.sydock har fire ulike tilkoblingsmuligheter, noe som gjør installasjonen enklere og mer fleksibel. E.sydock kommer med vibrasjonsdempende føtter. Vi anbefaler alltid å bruke E.sydock ved installering av E.sybox.

Søkeord: Easybox Esybox Easyboks Esyboks Isyboks isybox

Installasjon:


28568