Vi har feriestengt fra 08.07 til 05.08.

Laddotank Eco Combi 1, .500L DEBE / Termoventiler Laddotank Eco Combi 1, .500L DEBE / Termoventiler Laddotank Eco Combi 1, .500L DEBE / Termoventiler Laddotank Eco Combi 1, .500L DEBE / Termoventiler Laddotank Eco Combi 1, .500L DEBE / Termoventiler

Laddotank Eco Combi 1, .500L

DEBE / Termoventiler

Varenr: 19308105

Akkumulatortank med tappevannsspiral - 500 liter

Funksjonen til en akkumulatortank er enkel og er basert på prinsippet om at varm vann er lettere enn kaldt. Varmtvann fra kjelen pumpes inn i toppen av tanken, mens kaldt vann trekkes fra bunnen av tanken.

Skal denne prosessen fungere etter hensikten, må grensen mellom varmt og kaldt vann være skarpt. Hvis varmt og kaldt vann hele tiden blandes, vil vanntemperaturen bli lavere. Det betyr at kapasiteten reduseres – i verste fall er det nok ikke engang nok energi til å varme opp vann til en enkelt dusj.

Hemmeligheten bak perfekt lagdeling er å kontrollere flyten til tanken slik at lagdelingen er ikke ødelagt. Hjelpemidlet kalles ladekabel og er markedsleder blant dem ladekabel er Laddomat.TEKNISK BESKRIVELSE

Tankene er designet for effektiv lagring av varmeenergi i vannbårne varmesystemer, samt for å optimere driftsforholdene til varmekildene (f.eks. varmepumpe, olje, ved, pellets, sol, etc.). Tanken øker brukerens termiske komfort betydelig takket være jevn tilgang til varmeenergi selv når kjelen ikke er i drift.

MATERIALE
Stålkonstruksjon med utvendig maling.

ISOLASJON
100 mm myk polyester, laget av 100 % resirkulerbart materiale, med høy varmeisolasjon og lav varmeledningsevne: 0,035 W/mK. Brannsikkerhetsklasse Bs2d0 i henhold til EN 13501 (B1 i henhold til DIN 4102). Kledd med grå PVC-jakke og trekk.Hvorfor velge Laddotank fra Debe Termoventiler?

  • Akkumuleringsteknologi har alltid vært vår styrke!
  • Det er en tank laget for dagens og fremtidens energikilder.
  • Vannsløyfen i springen er laget av rustfritt stål (316L), noe som gjør den mindre følsom mot f.eks. kalkholdig vann, hvor kobberspiraler er betydelig mer følsomme. Løkken rister litt etter hvert som vannet sirkulerer, noe som reduserer risikoen for avleiringer ytterligere.
  • Tanker opp til 500 l leveres med hard PUR-isolasjon (ikke avtagbar), mens større Tanker har forhåndsmontert non-woven isolasjon, som takket være den lette vekten og glidelåsen er enkel å ta av og på. Den er i samsvar med gjeldende EU-direktiver og klassifiseringer akkumulatortanker. Isolasjonen har brannklassifisering B1 i henhold til DIN 4102.
  • Takket være 1 kontinuerlig vannsløyfe fra bunn til topp, er ingen nødvendig eksterne installasjoner for å koble til forvarme- og varmtvannssløyfen.
  • Alle løkker er designet for å dekke dine spesielle behov på den beste og raskeste måten system med varmt vann. Dette ved hjelp av korrugerte løkker som produseres med velprøvd dimensjonering og lengdejustering.
  • Termiske ventiler har vært markedsleder innen termiske varmesystemer siden 1996!
  • Vår tekniske kunnskap innen systemløsninger gjør at vi kan hjelpe deg i det daglige velg riktig akkumulatortank for DIN applikasjon!

 58519