Riello RTQ 3S

Effektiv bio-stålplatekjel for varmtvann

Effekt: 32,8 – 3816 kW
Trykk opp til 6 bar


RTQ er en serie med høyeffektive stålplatekjeler med vendeflamme og konsentriske røykrør. De er beregnet for sentralvarmesystem, og produksjon av tappevann. Siden kjelene opererer ved lavt trykk, skjer oppvarmingen gradvis, og man unngår termisk stress.

Brennkammeret og varmevekslingen er designet for å gi best mulig effekt i forhold til volumet, og det er bare benyttet høykvalitets materialer, som sikrer lang levetid. Røyrørene er utstyr med turbulatorer i rustfritt stål, som sørger for perfekt trykk i brennkammeret og riktig røykgasstemperatur. Kjelen er godt isolert med et tykt lag med glassull.

Kjelenes frontdør og røykkasse kan åpnes helt, slik at man enkelt får adgang for inspeksjon, vedlikehold og regjøring. Frontdøren kan også åpnes begge veier. Leveres med RIELLOtech Prime kontrollpanel som standard. Som tillegg kan man velge RIELLOtech Clima Top som er utviklet for bruk i mer komplekse systemer.


Virkningsgrad: 


51435 51435 51435 51435 51435 51435 51435

Riello RTQ 3S 0115 (109 kW)

Effektive stålplatekjeler for varmtvann

Varenr: 5000RTQ3S0115

Riello RTQ 115 3S 
Høyeffektive stålplatekjeler for varmtvann
Effekt: 109 kW

RTQ 3S er i prinsippet samme kjele som RTQ, men har enda bedre virkningsgrad. Dette er en serie med høyeffektive stålplatekjeler med vendeflamme og konsentriske røykrør. De er beregnet for sentralvarmesystem, og produksjon av tappevann. Siden kjelene opererer ved lavt trykk, skjer oppvarmingen gradvis, og man unngår termisk stress. 

Brennkammeret og varmevekslingen er designet for å gi best mulig effekt i forhold til volumet, og det er bare benyttet høykvalitets materialer, som sikrer lang levetid. Røyrørene er utstyr med turbulatorer i rustfritt stål, som sørger for perfekt trykk i brennkammeret og riktig røykgasstemperatur. Kjelen er godt isolert med et tykt lag med glassull. Kjelenes frontdør og røykkasse kan åpnes helt, slik at man enkelt får adgang for inspeksjon, vedlikehold og regjøring. Frontdøren kan også åpnes begge veier. 

Tilpass oppsettet ved å legge til ønsket brenner.
Om kjele eller brenner ikke er på lager så kan pris avvike da dette ansees som skaffeprodukt.Tilpass

51435