Riello TAU Unit

Effekt: 34 – 205 kW


Riello TAU UNIT kondenserende kjeler er laget for å produsere varmtvann for vannbåren varme, men kan også brukes til produksjon av varmt tappevann. Kondenseringen av damp fra røykgassene gjøre det mulig å produsere 15% ekstra energi. Røykgassen avkjøles før den forlater kjelekroppen.

Dette gjør det mulig å bruke røykrør av plast istedet for metall, noe som reduserer de totale kostnadene ved innstallasjonen betraktlig. Kjelekroppen er laget etter de strengeste europeiske standarder, av korrosjonsbestandig rustfritt stål. TAU Unit har innebygget premiksbrenner som sørger for ekstremt lave utslipp. Kjelene har også innebygget sirkulasjonspumpe, og termostatpanel med utekompansert varmeregulator.
 

Virkningsgrad: 


51425 51425 51425 51425 51425 51425

Riello TAU UNIT 140 (135 kW)

Kondenserende gasskjel med brenner

Varenr: 20145135

Riello TAU Unit 140
Kondenserende gasskjel med brenner

Effekt: 135 kW
TAU UNIT kondenserende kjeler er laget for å produsere varmt vann for vannbåren varme, men kan også brukes til produksjon av varmt tappevann. Kondenseringen av damp fra røykgassene gjøre det mulig å produsere 15% ekstra energi. Røykgassen avkjøles før den forlater kjelekroppen. Dette gjør det mulig å bruke røykrør av plast istedet for metall, noe som reduserer de totale kostnadene ved innstallasjonen betraktlig.

Kjelekroppen er laget etter de strengeste europeiske standarder, av korrosjonsbestandig rustfritt stål. TAU Unit har innebygget premiksbrenner som sørger for ekstremt lave utslipp. Kjelene har også innebygget sirkulasjonspumpe, og termostatpanel med utekompansert varmeregulator.51425