28229 28229 28229

Riello Design Inverter B 33 (3. gen.)

Viftekonvektor varmtvann/kjøling

Varenr: 20116246

Riello Design Inverter 33 (3. generasjon)
Stillegående design-viftekonvektorer for kjøling og varme.

Effekt varme: 6635 W
Effekt kjøle: 3310 W
Farge: hvit (B)
Modell: 33

HUSK å velge styring til viftekonvektoren****Velg styring for riktig generasjon.

Esken har lengde 125cm, ikke fri frakt vare.

Riellos populære viftekonvektorer er nå enda mer effektive. Design Inverter varmer og kjøler som en tradisjonell konvektor, men med veldig lavt lydnivå. Ny inverter-motor med Performancefunksjon gjør viften mer effektiv og mulighet for raskere oppvarming eller kjøling, når du trenger det. Design Inverter er, som de andre modellene i denne serien, ultraflate (13 cm) og har et lekkert design. Serien består av fem modeller, og kommer i to farger, hvit eller sølvgrå.

Enkel montering og vedlikehold
Helioterm Design innstalleres enkelt på gulvet, på veggen eller i taket. Boremal og justerbare fester medfølger. Luftfiltere og vifte demonteres enkelt og rengjøres med støvsuger eller vask i kaldt vann.

Tilleggsustyr du trenger:

Kontrollere:
Våre Design Inverter viftekonvektorer kan leveres med tre ulike kontroller, en enkel elektronisk kontroll, en mer avansert med tuchscreen, og en med veggpanel, som kan styre flere konvektorer. Du velger den som passer for deg.

Ventilsett: Du trenger også et ventilsett til din Design Inverter, vi har tre varianter, med og uten motor. se tilbehørslisten for oversikt.

Føtter/ben/dryppanne:

Konvektoren leveres med vegg-/takfester, ønsker man å plassere eller motere den på gulvet kan man få føtter eller gulvbraketter som tillegg. Ønsker du å plassere den horisontalt i taket må du i tillegg ha egen dryppanne for dette formålet.28229