Atmos DC 040 SX vedkjel sugevifte og keramisk forbrenningskammer Atmos DC 040 SX vedkjel sugevifte og keramisk forbrenningskammer

Atmos DC 040 SX vedkjel

sugevifte og keramisk forbrenningskammer

Varenr: 109057

Atmos DC 40 SX

Vedkjele med sugevifte, stål forbrenningskammer og keramisk etterforbrenningskammer.

Effekt: maks 40 kW

Kvalitetskjelene fra ATMOS er enkle å betjene, svært effektive og meget prisgunstige. Dette gjør dem godt egnet i små og mellomstore vedfyringsanlegg. De miljøvennlige kjelene fra Atmos er konstruert for oppvarming av gårdsbruk, eneboliger, hytter fritidsboliger o.l. Kjelene er egnet for bygninger med varmbehov mellom 25 - 100 kW, avhengig av type.

Kjelene er konstruert hovedsakelig for brenning av kløyvd ved, men enhver type tørr ved er egnet for oppvarming - spesielt trestokker, hele og kløyvd. Grunnet den store innmatningsdøren på kjelen blir brukeren spart for ekstra arbeid med bearbeiding av ved. Man unngår både fysiske anstrengelser og den unødvendige tiden som disse operasjonene ellers ville krevd. Store vedilegg og enkel askefjerning gjør drift av annlegget enkelt og effektivt.

Langvarig utvikling, effektiv produksjon og lave kostnader gjør Atmos vedkjeler til noen av markedets beste, billigste og mest etterspurte. Kjelene har små dimensjoner og lav vekt for enkel plassering. Kjelene leveres med kjølespiral, røykgasstermostat og termostatpanel.

Ved er biomasse og gir et CO2-nøytralt utslipp. Med opp til 80% reduksjon av strømforbruket er Atmos vedkjel et svært miljøvenlig alternativ som varmekilde i vannbårne annlegg. Investerer du i en GS- eller GSX-modell, får du en kjel som gir 1-2% mer effektiv forbrenning, og halvert utslipp.

Teknisk info:

Effekt maks 40 kW

Vedvolum 140 liter

Vedlengde 53 cm

Røykrørsdiameter ø 152 mm

Vekt 375 kg

Høyde 126 cm

Bredde 68 cm

Dybde 104,5 cm

Dybde u/vifte 97 cm

Anbefalt akumulator volum 2000-3000 liter28111