Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.


 
   

Kombibrennere

- flere muligheter

 

Kombinere gass og lettolje, mulighet til å benytte, den til enhver tid, billigste energikilden, velge miljøvennlig brensel. Mulighetene er mange med Riello´s kombibrennere.

Riello´s RLS-brennerserie gir deg muligheten til å utnytte flere energikilder på en og samme brenner. Bio-, naturgass eller LPG
(med eget kit) kan kombineres med lettoljer, eller lette biooljer som
vegetabilske oljer eller bio-diesel. Gass og bio-lettolje kan  kombineres om man ønsker miljøvennlig fyring, eller du kan benytte den energikilden som for tiden er mest lønnsom. Brennerne er meget effektive, har lavt forbruk og små utslipp.

Alle brennerne har monoblock-konstruksjon, for enkel innstallasjon og service, drift og betjening. Brennerne kan utstyres med 02- og variabel viftestyring for optimal forbrenneing i alle kapasitetsområder. Brennerne leveres med effekt fra 600 til 11500 kW.

Riello leverer sine kvalitesbrennere til private og næring over hele verden. To kombibrennere er innstallert hos Diageo´s fabrikk i Belfast, og er med å sørge for at du kan kjøpe Bailey’s Irish Cream når du er ute og reiser.

Kvalitet og funksjonalitet er prioritert høyest, men Riello legger, i henhold til italiensk tradisjon, også stror vekt på design. I løpet av 2013 vil de største brennerne skifte utseende, og RLS-serien er
først ut.

 

Copyright © 2019 VV Parts - All rights reserved Vis mobilshop Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS ((3.17.12.24) )

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Proffhandel side

 

Billige demovarer til salgs

 

 

 

 

 

 

Fri frakt på ordre over Kroner 625,-

 

Nå kan du betale med kort eller faktura