Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
 
   

Gassbrennere

- fremtidens brennere

 

Gass vil bli en av fremtidens viktigste energikilder.

De fleste store varme- og fjernvarmeanlegg vil fases over på gass, enten naturgass, biogass eller LPG.

Da vil Riello´s gassbrennere være et naturlig valg. Som verdens største og ledende leverandør av brennere, har de stort fokus på utvikling av mer effektive og miljøvennlig gassbrenner. Riello gassbrennere gir meget lave utslipp av CO2, nitrogenoksider(NOx), svovel og sot. Dette er mulig gjennom mange års forskning, og bruk av elektronisk cam, digital styringsautomatikk, premiksteknologi og effektiv modulering.

Forskningen har også medført andre fordeler som lavt støynivå, mindre forbruk, kompakte størrelser og, ikke minst, høy kvalitet og pålitlighet.

Dette er kvaliteter som private og nærigsliv, over hele verden, setter pris på. Riello´s gassbrennere finner du blant annet i Ferrari´s moderne fabrikk i Maranello. Riello´s gassbrennere har optimale  forbrenningsverdier og kapasitet mellom 16 og 11500 kW. Dette gjør oss i stand til å levere gassbrennere for alle formål, fra små villakjeler til store varmtvannskjeler og dampkjeler til industrien.

Vi har gassbrennere for alle typer varme- og prosessanlegg som for eksempel bakeriovner, støpeovner, billakkeringskabiner, korntørkere osv.

 

Copyright © 2019 VV Parts - All rights reserved Vis mobilshop Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS ((3.17.12.24) )

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Proffhandel side

 

Billige demovarer til salgs

 

 

 

 

 

 

Fri frakt på ordre over Kroner 625,-

 

Nå kan du betale med kort eller faktura