Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Som vi har sett i de siste årene har strømprisene steget mye sammenlignet med hva vi har vært vant til her i Norge, og med all sannsynlighet vil de gjøre det i fremtiden også. Derfor vil det kunne lønne seg så raskt som mulig å bytte til en skumisolert Høiax-bereder. En skumisolert varmtvannsbereder har et betydelig mindre varmetap enn en bereder med ordinær isolering.

 

 

 


Høiax Titanium Standard
Varmtvannsberederen er designet og utviklet for å møte morgendagens krav til kvalitet og funksjonalitet. Ved å benytte det ypperste innen materialer og ved utvikling av nye produksjonsteknikker, har vi kommet frem til varmtvannsberederen som er ledende når det gjelder levetid, isolasjonsevne og driftssikkerhet.

SE PRODUKTER


Høiax Titanium Extreme
Varmtvannsberederen dekker alle krav for fremtiden med hensyn til korrosjonsmotstand mot klorider eller oppbygging av kalk, og berederen tåler et kloridinnhold på opptil 250 mg Cl/l uten å forringes av korrosjon. Ytterkappen er spesielt korrosjonsbestandig der hvor berederen står i fuktige og/eller aggressive miljøer. Oksydene etter sveising er fjernet i en spesiell prosess for å opprettholde materialets gode korrosjonsegenskaper.

SE PRODUKTER


Høiax Titanium Expand
Titanium Expand har ekspansjonskar ferdig koblet og skjult i berederen. Ekspansjonkarene gjør at mindre varmtvann går tapt og den sparer dermed forbrukeren for strøm.

SE PRODUKTER
Høiax Titanium Pro - NYHET
Varmtvannsbehovet til en moderne familie er vesentlig større i dag enn tidligere. Det dusjes oftere og det dusjes lengre. En god og varm dusj handler like mye om belønning og velvære, som om hygiene. Når vi legger til store dusjhoder med jet, massasje og rainfall, er det ikke rart det går unna på varmtvannet.

SE PRODUKTER
Høiax liggende bereder - Titanium og FX-serien
Høiax er den største produsenten i Norge av liggende varmtvannsberedere, som passer ypperlig der hvor takhøyden er lav, f eks i krypkjellere, over himlinger, i badstuer osv.

SE PRODUKTERHøiax Expressberedere - RSBX og TX-serien
Med en Høiax Expressbereder får du varmt vann klart til tapping opptil tre ganger raskere enn på en standard varmtvannsbereder – uten å bruke mer strøm. Expressberedere finnes i flere varianter; som benkemodell (RSBX) og som rund standard (TX).

SE PRODUKTERHøiax benkeberedere - RSB og HEATEX-serien
HeatEx 20 og 30 liter er små varmtvannsberedere som krever minimalt med plass og er ekstremt effektive. Berederne monteres enkelt på veggen med hjelp av en brakett (bestilles separat) eller plasseres i en benk. De er utstyrt med Aquatemp blandeventil og egen plugg for tapping av berederen.

SE PRODUKTERHøiax slanke varmtvannsberedere - fX-serien
Høiax fX – smal modell leveres i 60, 110 og 160 liter. Kan monteres i baderomskap (450x450 mm). Varmtvannsberederne er skumisolert og dermed ekstra strømbesparende.

SE PRODUKTER
Høiax veggberedere - fX-serien
Veggberederne er skumisolerte for å gi minimalt varmetap. De leveres med Aquatemp termostatisk to-rørs blandeventil. Høiax veggberedere finnes i to varianter: fX 60 liter og fX110 liter.

SE PRODUKTER
Høiax liggende bereder - Titanium og FX-serien
Høiax er den største produsenten i Norge av liggende varmtvannsberedere, som passer ypperlig der hvor takhøyden er lav, f eks i krypkjellere, over himlinger, i badstuer osv.

SE PRODUKTERHøiax systemtanker for vannbåren varme
VPM, DMK og FLEX-serien

Høiax har et sortiment av tanker som er tilpasset for optimal drift av varmeanlegg og tappevannsproduksjon. Disse tankene gir lengre levetid, færre driftsforstyrrelser og bedre virkningsgrad (effektfaktor) på varmepumpen.

SE PRODUKTER

Copyright © 2019 VV Parts - All rights reserved Vis mobilshop Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS ((3.17.12.24) )

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Proffhandel side

 

Billige demovarer til salgs

 

 

 

 

 

 

Fri frakt på ordre over Kroner 625,-

 

Nå kan du betale med kort eller faktura