Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

DOKUMENTSENTER

Her kan du laste ned brosjyrer med våre produkter, manualer og datablader, overgangstabeller, skjemaer, sprengskisser og CE-dokumenter. Klikk på ønsket brosjyre for å laste ned pdf. Alle andre trykksaker finner du under Arkiv - klikk på bildet og velg type dokument i nedtreksmenyen. Velg så produkt og til slutt modell.

 

 

Arkiv


Her kan du laste ned: Manualer, datablad, overgangstabeller, skjemaer, sprengskisser, CE-dokumenter.

 

 

 

brosjyre


De miljøvennlige kjelene fra Atmos er konstruert for oppvarming av gårdsbruk, eneboliger, hytter fritidsboliger o.l. Kjelene er egnet for bygninger med varmebehov mellom 25 - 100 kW, avhengig av type. Kjelene er konstruert hovedsakelig for brenning av kløyvd ved, men enhver type tørr ved er egnet for oppvarming - spesielt trestokker, hele og kløyvd.

brosjyre


Høykvalitets turtallsregulerte varmepumper som gir mer effekt når det trengs. Høy COP ved lave temperaturer. Fungerer ned til ÷ 20o C. Riello Air HP er monoblock luft/vann-varmepumper. Det vil si at alle komponenter er innebygget i utedelen. Dette gjør monteringen svært enkel, og kan utføres uten

f-gass godkjenning.

brosjyre


Spar 15-25% med individuell romstyring Har man gulvvarme i mer enn et rom, og alle rom styres fra samme regulator, anbefaler vi å installere det trådløse varme-reguleringssystemet CF2+ for å sikre den riktige temperatur i hvert rom og samtidig spare 15-25% energi. Alt i alt er det snakk om en investering som øker komforten og har kort tilbakebetalingstid.

 

 

brosjyre


Viftekonvektorer er den rimeligste typen vannbåren varme - et godt alternativ til gulvvarme, og i forhold til vanlige radiatorer er de helt overlegne. Riktig dimensjonert og riktig plassert kan en viftekonvektor erstatte opp til 5 tradisjonelle radiatorer. Viften sirkulerer luften for jevn spredning av varme i hele rommet. Dette gir komfort og god driftsøkonomi.

brosjyre


Riello er verdens største og ledende leverandør av brennere. De har også i mange år produsert høykvalitets olje- og gasskjeler for det europeiske markedet. Kjelene har høy virkningsgrad og lave utslipp av NOx. VV Parts har fyrkjeler til alt fra bolig til industri og fjernvarme.

brosjyre


Moderne regulering og styring av ditt varmeanlegg. Høykvalitets shuntventiler og shuntmotorer. Vexve´s varmeautomatikk er enkel å installere og bruke. VV Parts har alt fra enkle shunt-motorer med innebygget regulator for konstant-temperatur, til digitale og trådløse løsninger for radiatorer, viftekon-vektorer og gulvvarme.

 

 

 

brosjyre


Riello tilbyr et vidt spekter av brennere for bio-olje, gass og fyringsolje. Brennerne blir produsert i Italia, ikke langt fra Modena, og har mer enn fargen til felles med superbilenes nr. 1 - høy kvalitet, lekker design, smart  teknologi og effektivitet - fra 16,6 - 11.500 kW. 

brosjyre


Stort utvalg av deler til alle typer varmeanlegg. Reservedelslister for Riello oljebrennere. Manometer, filter, ventiler, sirkulasjonspumper, oljepumper, transportpumper, reléer, pakniger, oljedyser, rørdeler, slanger, røykrør, trekkregulatorer, varmeregulatorer, termostater, oljetankmåling, flotørtanker, utstyr for bio-oljeanlegg og mye mer.

brosjyre


Ledende svensk produsent av sol-, ved- og pellets-varmeanlegg. De produserer også akkumulator-tanker av høy kvalitet. Velg mellom isolert, eller uisolert tank, med eller uten tappevannspiral. Produseres som standard, i størrelser mellom 500–5000 liter. Effecta produserer også spesialtilpassede tanker om det skulle være nødvendig.

Copyright © 2019 VV Parts - All rights reserved Vis mobilshop Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS ((3.17.12.24) )

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Proffhandel side

 

Billige demovarer til salgs

 

 

 

 

 

 

Fri frakt på ordre over Kroner 625,-

 

Nå kan du betale med kort eller faktura